Csákvári Idősek Otthona

A csákvári Idősek Otthona 66 férőhelyre az ország egész területéről fogadja koruk vagy egészségügyi állapotuk miatt bentlakásos ellátásra szoruló női lakókat.

A Nefelejcs részlegen a fokozott ápolást, gondozást, felügyeletet igénylő, főleg demens személyek ellátását biztosítjuk 24 férőhelyen 4 ágyas szobákban. A Dália részlegen 2-4 ágyas szobákban élnek a kis segítséggel önellátó lakók. Saját főzőkonyhánk biztosítja a korszerű, de a hagyományokat is magában foglaló napi ötszöri étkezést. A közösségi helyiségek, a szép zártkerti udvar szolgálja a lakók pihenését, az együtttöltött időt, közös foglalkozást és szórakozást. Biztosítjuk az orvosi ellátást, mentális gondozást, gyógytornát. Az Otthon Csákvár központjában található, autóval, autóbusszal könnyen megközelíthető.

Kapcsolódásunkat az Inda projekthez azért tartottuk fontosnak, mert az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, hogy az ellátást egyre nagyobb számban veszik igénybe a demens személyek. A legszakszerűbb ellátás érdekében fontos a gondozó személyzet továbbképzése, szakirányú ismereteik bővítése. A hozzátartozói fórum segítséget nyújthat a hozzátartozóknak és a dolgozóknak a párbeszédre, közös gondolkodásra, mely mindkét fél elégedettségét eredményezi.

Elérhetőség:
Cím: 8083 Csákvár, Szent Vince u. 2.
Telefon: 06-22-582-125
E-mail: csakvar@szeretetszolgalat.hu

© 2015  Inda Projekt